Animal Crossing: New Horizons

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Brewster komt naar Animal Crossing: New Horizons

Ook Animal Crossing mocht niet ontbreken tijdens de Nintendo Direct. We hebben namelijk mogen zien dat Brewster naar Animal Crossing: New Horizons komt.

Brewster is een personage dat fans al sinds de release missen in Animal Crossing: New Horizons. De duif runde namelijk in de vorige delen een café dat in de Switch-versie opvallend afwezig is. Eerder werd al gelekt dat Brewster naar Animal Crossing komt via een datamine. Nu lijkt het er toch echt op dat de duif naar New Horizons komt. In de trailer zien we namelijk dat het museum een uitbreiding heeft gekregen dat The Roost heet. Details moeten nog volgen, in een speciale Direct die gewijd is aan deze uitbreiding.

Volgende maand leren we meer over deze nieuwe update en Brewster.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?