Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Deep Rock Galactic

  • Ontwikkelaar Ghost Ship Games
  • Eerste releasedatum 28 februari 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , First-Person Shooter , Survival
  • Gameliner score

Trailer: Deep Rock Galactic krijgt binnenkort een grote update

Ghost Ship Games heeft een grote update aangekondigd voor Deep Rock Galactic. De ontwikkelaar maakte het nieuws bekend middels een trailer.

Deep Rock Galactic kwam in 2018 voor het eerst uit op de pc en op de Xbox. Er zijn door de jaren heen verschillende updates voor de game uitgekomen, waarvan update 34 de laatste was. Daar is nu verandering in gekomen, want Ghost Ship Games heeft nu de vijfendertigste update voor Deep Rock Galactic onthuld en daar zitten de nodige veranderingen bij. Zo werkt de ontwikkelaar niet meer met genummerde updates, maar met seizoenen. Zo heet de nieuwe update Season 1: Rival Incursion. Met Rival Incursion krijgen spelers vier nieuwe wapens om mee te spelen, een nieuwe boss-fight missie en de preformance pass. De preformance pass is een gratis battle pass waar spelers verschillende soorten cosmetics kunnen vrijspelen. De trailer van de update is hieronder te bekijken.

Deep Rock Galactic is nu beschikbaar op de Xbox One en pc. De update komt 4 november uit op Steam en 18 november op de Xbox.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?