Trailer: Deep Rock Galactic krijgt binnenkort een grote update

Geplaatst:

Ghost Ship Games heeft een grote update aangekondigd voor Deep Rock Galactic. De ontwikkelaar maakte het nieuws bekend middels een trailer.

Deep Rock Galactic kwam in 2018 voor het eerst uit op de pc en op de Xbox. Er zijn door de jaren heen verschillende updates voor de game uitgekomen, waarvan update 34 de laatste was. Daar is nu verandering in gekomen, want Ghost Ship Games heeft nu de vijfendertigste update voor Deep Rock Galactic onthuld en daar zitten de nodige veranderingen bij. Zo werkt de ontwikkelaar niet meer met genummerde updates, maar met seizoenen. Zo heet de nieuwe update Season 1: Rival Incursion. Met Rival Incursion krijgen spelers vier nieuwe wapens om mee te spelen, een nieuwe boss-fight missie en de preformance pass. De preformance pass is een gratis battle pass waar spelers verschillende soorten cosmetics kunnen vrijspelen. De trailer van de update is hieronder te bekijken.

Deep Rock Galactic is nu beschikbaar op de Xbox One en pc. De update komt 4 november uit op Steam en 18 november op de Xbox.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Deep Rock Galactic

Series

-

Uitgever

Coffee Stain Publishing

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

28 februari 2018

Ontwikkelaar

Ghost Ship Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord