Trailer: Dit is het verhaal van Mario + Rabbids Sparks of Hope

Geplaatst:

Hoeveel informatie over Mario + Rabbids Sparks of Hope wil je in september delen met de fans? Een heleboel moeten Nintendo en Ubisoft hebben gedacht, want het verhaal van de game wordt nu uitgelicht in een nieuwe trailer.

Vorige week werd nog specifieke gameplay van Mario + Rabbids Sparks of Hope onthuld. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar waar doen we het allemaal voor? Die vraag wordt nu beantwoord door een nieuwe trailer. Een kwaadaardige reuzenmanta verspreidt het kwaad over de verschillende planeten. Het is aan team Mario en de Rabbids om dit kwaad tegen te houden. De spirits helpen een handje, maar de plottwist in de trailer laat al zien dat ook zij niet immuun zijn. Je kunt natuurlijk altijd even de tijd nemen om op ontdekking te gaan in Mario + Rabbids Sparks of Hope. Op die manier kom je ook een aantal bondgenoten tegen die onderdeel zijn van het verhaal.

Mario + Rabbids Sparks of Hope verschijnt op 20 oktober voor de Nintendo Switch.

De game krijgt na de release nog meer content, want er wordt een Season Pass toegevoegd. Zo weten we dat Rayman naar Mario + Rabbids Sparks of Hope komt.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario + Rabbids Sparks of Hope

Series

Mario

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

20 oktober 2022

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord