Trailer: Diverse PS5-games releasewindows bekendgemaakt

Geplaatst: 9 november 2020 16:00
Aangepast: 9 november 2020 16:00

Naast de viering van de launch van de PlayStation 5 onthult de trailer nog iets interessants. We komen te weten wanneer diverse PS5-games beschikbaar zijn.

We kwam er natuurlijk onlangs achter bij Gran Turismo 7, maar Sony heeft nu aangegeven dat we nog een aantal games in 2021 mogen verwachten. Zo komen de racegame, Ratchet & Clank: Rift Apart en Returnal allemaal nog uit in de eerste helft van 2021. Sony liet ook weten dat Horizon: Forbidden West pas in de tweede helft van 2021 wordt uitgebracht. De PlayStation 5 heeft al een sterke line-up voor zich met onder andere Demon's Souls Remastered en Spider-Man: Miles Morales. Bekijk hier de gameplaybeelden van Sony's launchtitel.

De PlayStation 5 lanceert in Nederland op 19 november.

Bron: Sony
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ratchet & Clank: Rift Apart

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 5

Releasedatum

11 juni 2021

Ontwikkelaar

Insomniac Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord