Dune: Awakening

  • Ontwikkelaar Funcom
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre MMO , RPG , Open-World , Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Eerste in-game beelden Dune: Awakening onthuld

Tijdens The Game Awards vannacht heeft Funcom de eerste in-game beelden van Dune: Awakening laten zien. De trailer laat de woestijn van Arrakis zien.

De game wordt een survival MMO, ontwikkeld door Funcom, de ontwikkelaar die bekend staat om hun online games zoals Conan Exiles en The Secret World. Dune: Awakening werd voor het eerst onthuld in augustus, maar daarna hebben we er niets meer van gehoord, tot vannacht. Aan de in-game beelden te zien heeft de ontwikkelaar voor de visuals veel inspiratie gehaald uit de verfilming van Dune door Denis Villeneuve. In de gameplay zien we juist weer veel elementen terug uit de boekenreeks die zich afspeelt in het universum van Dune. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om eigen kruidenoogsters in te zetten en het houden van gevechten met voertuigen, zowel op het land als in de lucht.

Er is nog geen releasedatum bekend voor Dune: Awakening.

BRON The Game Awards

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?