Trailer: Eerste in-game beelden Dune: Awakening onthuld

Geplaatst:

Tijdens The Game Awards vannacht heeft Funcom de eerste in-game beelden van Dune: Awakening laten zien. De trailer laat de woestijn van Arrakis zien.

De game wordt een survival MMO, ontwikkeld door Funcom, de ontwikkelaar die bekend staat om hun online games zoals Conan Exiles en The Secret World. Dune: Awakening werd voor het eerst onthuld in augustus, maar daarna hebben we er niets meer van gehoord, tot vannacht. Aan de in-game beelden te zien heeft de ontwikkelaar voor de visuals veel inspiratie gehaald uit de verfilming van Dune door Denis Villeneuve. In de gameplay zien we juist weer veel elementen terug uit de boekenreeks die zich afspeelt in het universum van Dune. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om eigen kruidenoogsters in te zetten en het houden van gevechten met voertuigen, zowel op het land als in de lucht.

Er is nog geen releasedatum bekend voor Dune: Awakening.

Bron: The Game Awards

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dune: Awakening

Series

-

Uitgever

Funcom

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2023

Ontwikkelaar

Funcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord