Trailer: Ga de uitdaging aan in Horizon Forbidden West

Geplaatst:
Aangepast: 3 februari 2022 23:50

Over ongeveer twee weken is het zover, dan komt Horizon Forbidden West uit. In een nieuwe gameplaytrailer van Horizon Forbidden West krijgen we alvast beelden voorgeschoteld met wat ons allemaal te wachten staat.

De nieuwe trailer het Challenges of the Forbidden West en zoomt in op wat er allemaal te doen is in de game. Zo kun je op zoek gaan naar nieuwe outfits, nieuwe wapens en mensen om te ontmoeten. Daarnaast zit de wereld van Forbidden West natuurlijk ook vol met mechanische monsters waar je het tegen op moet nemen. Er is zelfs een heuse arena waar je een grote uitdaging te wachten staat. Deze arena doet een beetje denken aan de arenas van de oude Romeinen. Ben je benieuwd wat wij verwachten van de game? Check dan onze preview van Horizon Forbidden West.

Horizon Forbidden West verschijnt op 18 februari voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Guerrilla Games
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Horizon Forbidden West

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

18 februari 2022

Ontwikkelaar

Guerrilla Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord