Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Planet Zoo

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 5 november 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie , Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Ga de zomer in met Planet Zoo: Arid Animal Pack

De brandende woestijn en gortdroge steppe zijn omgevingen waar je wellicht niet veel leven zou verwachten. Toch is het de thuisbasis van de dieren die inbegrepen zijn in het Planet Zoo: Arid Animal Pack.

Deze DLC focust zich op de wezens die zich thuis voelen in de brandende zon. De nieuwe soorten die je mag gaan verwelkomen zijn: de dromedaris, het stekelvarken, de addax, de Somalische wilde ezel, de puntlipneushoorn, de woestijnkat, de damagazelle en tot slot de hoornadder. Deze nieuwe dieren hebben allemaal unieke animaties en gedragen, zodat ze een meerwaarde vormen voor elk dierenpark. Er wordt ook een nieuwe scenario toegevoegd. Tiffany Summers wil graag een dierentuin beginnen in de Arabische woestijn. Het is aan jou om haar een handje te helpen. Heb jij het in je om de strenge temperaturen meester te blijven?

Check hier onze review van Planet Zoo. Benieuwd of de game wat voor jou is in deze moderne tijd? Check dan hier of Planet Zoo de moeite waard is in 2023.

Planet Zoo is nu beschikbaar voor de pc.

BRON Frontier

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?