Trailer: Ga de zomer in met Planet Zoo: Arid Animal Pack

Geplaatst: 6 juni 2023 15:35
-

De brandende woestijn en gortdroge steppe zijn omgevingen waar je wellicht niet veel leven zou verwachten. Toch is het de thuisbasis van de dieren die inbegrepen zijn in het Planet Zoo: Arid Animal Pack.

Deze DLC focust zich op de wezens die zich thuis voelen in de brandende zon. De nieuwe soorten die je mag gaan verwelkomen zijn: de dromedaris, het stekelvarken, de addax, de Somalische wilde ezel, de puntlipneushoorn, de woestijnkat, de damagazelle en tot slot de hoornadder. Deze nieuwe dieren hebben allemaal unieke animaties en gedragen, zodat ze een meerwaarde vormen voor elk dierenpark. Er wordt ook een nieuwe scenario toegevoegd. Tiffany Summers wil graag een dierentuin beginnen in de Arabische woestijn. Het is aan jou om haar een handje te helpen. Heb jij het in je om de strenge temperaturen meester te blijven?

Check hier onze review van Planet Zoo. Benieuwd of de game wat voor jou is in deze moderne tijd? Check dan hier of Planet Zoo de moeite waard is in 2023.

Planet Zoo is nu beschikbaar voor de pc.

Bron: Frontier
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Planet Zoo

Ontwikkelaar:

Frontier Developments

Uitgever:

Frontier

Release:

5 november 2019

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord