Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 8 december 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Halo Infinite Cyber Showdown event geteased

De events vliegen je om de oren in Halo Infinite vooral nu de teaser van het aankomende event op YouTube werd gedeeld. Deze keer geen Samoerai, want het is tijd voor Cyber Showdown.

Net zoals het Fracture-Tenrai evenement boek je progressie in het Cyber Showdown event door de specifieke challenges te voltooien. Voeg daar nog wat cosmetische beloningen aan toe en het evenement is helemaal compleet. In de korte teaser raakt de Spartan nogal afgeleid door een arcadekast wat niet aan te raden is in een shooter zoals Halo Infinite. Het meest belangrijke is dan ook de neon gekleurde hanenkam die getoond wordt en die onderdeel is van de beloningen.

Het Halo Infinite event Cyber Showdown begint op 18 januari.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?