Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 8 december 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Halo Infinite Fracture: Tenrai evenement is nu live

Het eerste multiplayer-evenement van Halo Infinite is nu live. Het Fracture: Tenrai-evenement duurt een week.

Een week geleden werden we verrast met de Halo Infinite multiplayer bèta. De multiplayer werd eerder gedropt dan verwacht en fans hebben al flink wat uren in de arena gespendeerd. Ook werd onthuld dat de Halo Infinite multiplayer gratis events krijgt. Dat eerste in-game evenement is nu van start gegaan. Het evenement heeft Fracture: Tenrai en maakt van je Spartan een Samurai. Het evenement brengt een nieuwe game-modus met zich mee en een speciale Battle Pass die je uiteindelijk de Yoroi Armor Core set zal bezorgen.

Fracture: Tenrai is nu beschikbaar tot 30 november in Halo Infinite. Het evenement keert in Season 1 terug.

BRON Microsoft

Over auteur ClaudiaTjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?