Warframe

  • Ontwikkelaar Digital Extremes
  • Eerste releasedatum 25 maart 2013
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: Kahl-175 keert terug in Warframe: Veilbreaker

Tijdens Tennocon 2022 konden Warframe-fans smullen van flink wat nieuwe content. Het begon dan ook met het belangrijke nieuws dat Kahl terugkeert in de nieuwe update Veilbreaker.

Kahl-175 is een personage dat in een eerdere update werd geïntroduceerd en door veel fans op handen wordt gedragen. In Warframe: Veilbreaker keert Kahl terug om The Origin System te redden. In de uitbreiding vecht je tegen Archons en moet je de gebroeders Grineer redden uit de klauwen van Narmer. In de korte trailer hieronder kun je zien in wat voor staat Kahl terugkeert en hoe de Archons er precies uitzien. De Archons zijn nieuwe eindbazen die je samen met drie andere spelers moet zien te verslaan.

De Veilbreaker update staat gepland voor de release van The Duviri Paradox. Waardoor de update voor de winter al gaat verschijnen. Warframe is gratis te spelen via de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One en Xbox Series.

BRON Tennocon

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?