Biomutant

  • Ontwikkelaar Experiment 101
  • Eerste releasedatum 25 mei 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe Biomutant trailer vlak voor release

Nog eventjes geduld voordat Biomutant beschikbaar is, maar tot die tijd geeft THQ Nordic nog wat meer informatie over de game in een nieuwe trailer.

Er zijn al verschillende trailers gedeeld door THQ Nordic, onder andere over de combat van Biomutant en de wereld waarin Biomutant zich afspeelt. Eerder deze week verscheen er nog een video over hoe Biomutant draait op consoles. Vandaag komt THQ Nordic opnieuw met een video en deze keer is het een zogenaamde Explanation Trailer. In de video wordt opnieuw kort getoond hoe de personages van Biomutant worden gecreëerd, maar er komen ook een aantal nieuwe onderwerpen aan bod. Onder andere wordt er meer verteld over de wapens en is er een korte uitleg over de rol die de stammen spelen in het verhaal. Niet geheel onbelangrijk wordt er ook meer verteld over de verschillende mutaties in de game.

Biomutant komt op 25 mei uit op pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON THQ Nordic

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?