Biomutant

  • Ontwikkelaar Experiment 101
  • Eerste releasedatum 25 mei 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Gameplay: Biomutant gameplay toont hoe de game draait op consoles

THQ Nordic heeft meerdere trailers van Biomutant vrijgegeven. Dit keer staan de trailers niet in teken van de wereld en hoe de personages gecreëerd worden, maar laat het zien hoe de game draait op de pc en de verschillende consoles.

In alle drie de trailers is hetzelfde stukje gameplay te zien. Het personage start in een dorpje en moet volgens de missie naar Hopehall toe. Wat opvalt is dat de personages wel allemaal een ander uiterlijk hebben en daarbij verschillende vaardigheden bezitten. In de pc-trailer heeft de speler toegang tot een zweefzeil, terwijl het personage in de console-trailer zichzelf in de lucht houdt door met een staf te zwaaien. De vechtscène die de rest van de trailer in beslag neemt, is dus net eventjes wat anders. De gameplay op de pc toont 60fps met een resolutie van 4k, terwijl de Xbox en PlayStation 4 juist draaien op 1080p met 30fps. Biomutant draait een stuk beter op de PlayStation 4 Pro en Xbox One X met 60fps op 1080p. De trailers gericht op de consoles zijn hieronder te bekijken.

De verwachtingen van Biomutant zijn al aardig hoog nu de game ook daadwerkelijk uitkomt. Celine heeft in ieder geval al drie van haar verwachtingen op papier gezet.

Biomutant verschijnt op 25 mei voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?