Trailer: Nieuwe levels en modus Luigi's Mansion 3 onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 5 september 2019 01:11

Tijdens de Nintendo Direct van vannacht zijn er enkele nieuwe levels en een nieuwe modus onthuld voor Luigi's Mansion 3. Zo zien we welke thema's er nog meer in het hotel zitten en zien we een nieuwe multiplayermodus.

Tijdens de meest recente Nintendo Direct hebben we enkele nieuwe verdiepingen van het hotel van Luigi's Mansion 3 mogen zien. Zo zien we onder andere Mezzanine, Castle MacFrights, Garden Suites en Tomb Suites. We zien daarnaast ook speciale vloeren zoals The Dance Hall, enThe Spectral Catch. Daarnaast is ook een nieuwe spelmodus onthuld. The ScreamPark is een speciale modus waarin twee teams het tegen elkaar opnemen. Het ene team bestaat uit vier Luigi's en het andere team bestaat uit vier Gooigi's. Je kunt dus maximaal met acht spelers samen spelen.

Luigi's Mansion verschijnt 31 oktober voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Luigi's Mansion 3

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

31 oktober 2019

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord