Trailer: Nieuwe mierzoete beelden van Tiny Tina's Wonderlands

Geplaatst:

Komend jaar krijgen we helaas geen nieuwe Borderlands, maar wel een nieuw Gearbox avontuur! Tiny Tina kaapt de franchise en maakt er een waar wonderland van. Tiny Tina's Wonderlands zit dan ook vol calciumbehoevende skeletten en gigantische oogballen die je het leven zuur maken.

The Game Awards 2021 was een waar slagveld aan goede trailers. Tiny Tina's Wonderlands kan dan logischerwijs ook niet ontbreken. In de ruim twee minuten durende trailer komen we weer toe aan de nodige portie chaos. Jij als Fatemaker moet en zal de Wonderlands redden, maar dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Aan het begin selecteer je een van de Tiny Tina's Wonderlands classes en off you go! Afijn, check de trailer voor een glazuurverwoestend kleurenpallet en de nodige chaotische gameplay.

Tiny Tina's Wonderlands verschijnt op 25 maart 2022 voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tiny Tina's Wonderlands

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 maart 2022

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord