Trailer: Nieuwe releasedatum Sifu bekendgemaakt

Geplaatst:
Aangepast: 18 november 2021 19:51

Afgelopen zomer werd tijdens de State of Play show van Sony onthuld dat Sifu werd uitgesteld. Vandaag is de nieuwe releasedatum voor Sifu bekendgemaakt.

Het treurige nieuws van afgelopen zomer betekende een periode geen zicht op een releasedatum voor de vechtgame Sifu. Anderhalve maand later werd pas een nieuwe releasedatum voor Sifu getoond. Blijkbaar was het slechts een indicatie, want vandaag is er een nieuwe trailer verschenen waarin de nieuwe geüpdatet releasedatum onthuld is. Volg je het nog? Het slechte nieuws dat we tijdens de State of Play show voor de kiezen kregen maakt nu plaats voor wat heugelijker nieuws. De game komt namelijk eerder uit dan 22 februari dat afgelopen augustus werd aangegeven. Ik heb die dag vast even rood omcirkeld in mijn agenda.

Sifu is nu onderweg om op 8 februari 2022 uit te komen voor de PlayStation 4, PlayStation 5 en pc.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sifu

Series

-

Uitgever

Sloclap

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

8 februari 2022

Ontwikkelaar

Sloclap

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord