Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Sifu

  • Ontwikkelaar Sloclap
  • Eerste releasedatum 8 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe releasedatum Sifu bekendgemaakt

Afgelopen zomer werd tijdens de State of Play show van Sony onthuld dat Sifu werd uitgesteld. Vandaag is de nieuwe releasedatum voor Sifu bekendgemaakt.

Het treurige nieuws van afgelopen zomer betekende een periode geen zicht op een releasedatum voor de vechtgame Sifu. Anderhalve maand later werd pas een nieuwe releasedatum voor Sifu getoond. Blijkbaar was het slechts een indicatie, want vandaag is er een nieuwe trailer verschenen waarin de nieuwe geüpdatet releasedatum onthuld is. Volg je het nog? Het slechte nieuws dat we tijdens de State of Play show voor de kiezen kregen maakt nu plaats voor wat heugelijker nieuws. De game komt namelijk eerder uit dan 22 februari dat afgelopen augustus werd aangegeven. Ik heb die dag vast even rood omcirkeld in mijn agenda.

Sifu is nu onderweg om op 8 februari 2022 uit te komen voor de PlayStation 4, PlayStation 5 en pc.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?