Trailer: Nieuwe Tangled-trailer voor Kingdom Hearts 3 onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 5 november 2018 17:38

Square Enix Ltd. en Disney hebben tijdens het Lucca Comics & Games evenement in Italië een gloednieuwe trailer voor Kingdom Hearts 3 onthuld. Hierin wordt je meegenomen naar het koninkrijk Corona, de wereld van Rapunzel, bekend uit de film Tangled van Walt Disney Animation Studio’s.

Sora, Donald en Goofy gaan met Rapunzel en haar vriend Flynn Rider haar wereld verkennen, nadat zij met zijn hulp haar mysterieuze toren heeft verlaten. De trailer toont de prachtige wereld van Tangled en enkele gevechten tegen de Heartless. Maak gebruik van Rapunzels magische gouden haar om de Heartless extra pijn te doen. Bekijk de trailer hier.

We wachten al een hele lange tijd op deze game; nog even volhouden, want Kingdom Hearts 3 komt op 29 januari naar de PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Persbericht Triple P Entertainment
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord