Trailer: No Man's Sky aangekondigd voor PlayStation VR2

Geplaatst: 3 juni 2022 00:55
Aangepast: 3 juni 2022 01:14

Mocht je ooit de ambitie hebben gehad om astronaut te worden, dan kun je vast gaan sparen. No Man's Sky is namelijk in ontwikkeling voor de PlayStation VR2.

Je zou zeggen dat Hello Games het al druk genoeg heeft met het uitbrengen van al die verschillende updates voor No Man's Sky, maar niets is minder waar. Want naast al die nieuwe content voor de game is er ook nog een VR-game in ontwikkeling. Sony kondigde tijdens de State of Play van donderdagnacht namelijk aan dat No Man's Sky ook een virtual reality-variant mag verwachten. Met behulp van de PlayStation VR2 headset kun je je echt in de ruimte wanen en op ontdekkingsreis gaan in het heelal. In een korte aankondigingstrailer krijgen we vast een voorproefje hoe het is om planeten te ontdekken in de virtuele realiteit.

Een exacte releasedatum voor No Man's Sky is nog niet gelanceerd. Eerst is het wachten op de landing van de PlayStation VR2.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot No Man's Sky

Series

-

Uitgever

Hello Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, VR

Releasedatum

10 augustus 2016

Ontwikkelaar

Hello Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord