No Man's Sky

  • Ontwikkelaar Hello Games
  • Eerste releasedatum 10 augustus 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , VR
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: No Man's Sky aangekondigd voor PlayStation VR2

Mocht je ooit de ambitie hebben gehad om astronaut te worden, dan kun je vast gaan sparen. No Man's Sky is namelijk in ontwikkeling voor de PlayStation VR2.

Je zou zeggen dat Hello Games het al druk genoeg heeft met het uitbrengen van al die verschillende updates voor No Man's Sky, maar niets is minder waar. Want naast al die nieuwe content voor de game is er ook nog een VR-game in ontwikkeling. Sony kondigde tijdens de State of Play van donderdagnacht namelijk aan dat No Man's Sky ook een virtual reality-variant mag verwachten. Met behulp van de PlayStation VR2 headset kun je je echt in de ruimte wanen en op ontdekkingsreis gaan in het heelal. In een korte aankondigingstrailer krijgen we vast een voorproefje hoe het is om planeten te ontdekken in de virtuele realiteit.

Een exacte releasedatum voor No Man's Sky is nog niet gelanceerd. Eerst is het wachten op de landing van de PlayStation VR2.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?