No Man's Sky

  • Ontwikkelaar Hello Games
  • Eerste releasedatum 10 augustus 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , VR
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: No Man's Sky Switch releasedatum onthuld

De releasedatum van No Man's Sky op de Nintendo Switch is uit de doeken gedaan. We kunnen in de herfst met de game aan de slag op de hybride console.

Tijdens de eerste Nintendo Direct van 2022 werd onthuld dat No Man's Sky naar de Nintendo Switch komt. Destijds werd ons verteld dat we in de zomer de vele planeten en wezens in het oneindige, automatisch gegenereerde universum van No Man's Sky konden verkennen op de Switch. Van een échte releasedatum ontbrak echter een lange tijd ieder spoor. Daar is nu een einde aan gekomen. Een nieuwe trailer voor de game toont naast fonkelnieuwe beelden ook eindelijk een releasedatum. De game gaat helaas de zomerperiode niet meer redden, maar verschijnt op 7 oktober op de Nintendo Switch. De trailer bracht tevens het nieuws met zich mee dat er een fysieke editie van de game in de maak is voor zowel de Switch als de PlayStation 5.

Je kunt de trailer waarin het nieuws werd bekendgemaakt hieronder bekijken.

No Man's Sky verschijnt op 7 oktober op de Nintendo Switch. Er is nog geen releasedatum van No Man's Sky voor PlayStation VR2 onthuld.

BRON Hello Games

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?