Trailer: No Man's Sky Switch releasedatum onthuld

Geplaatst: 24 juni 2022 15:10

De releasedatum van No Man's Sky op de Nintendo Switch is uit de doeken gedaan. We kunnen in de herfst met de game aan de slag op de hybride console.

Tijdens de eerste Nintendo Direct van 2022 werd onthuld dat No Man's Sky naar de Nintendo Switch komt. Destijds werd ons verteld dat we in de zomer de vele planeten en wezens in het oneindige, automatisch gegenereerde universum van No Man's Sky konden verkennen op de Switch. Van een échte releasedatum ontbrak echter een lange tijd ieder spoor. Daar is nu een einde aan gekomen. Een nieuwe trailer voor de game toont naast fonkelnieuwe beelden ook eindelijk een releasedatum. De game gaat helaas de zomerperiode niet meer redden, maar verschijnt op 7 oktober op de Nintendo Switch. De trailer bracht tevens het nieuws met zich mee dat er een fysieke editie van de game in de maak is voor zowel de Switch als de PlayStation 5.

Je kunt de trailer waarin het nieuws werd bekendgemaakt hieronder bekijken.

No Man's Sky verschijnt op 7 oktober op de Nintendo Switch. Er is nog geen releasedatum van No Man's Sky voor PlayStation VR2 onthuld.

Bron: Hello Games
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot No Man's Sky

Series

-

Uitgever

Hello Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, VR

Releasedatum

10 augustus 2016

Ontwikkelaar

Hello Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord