Trailer: Ontmoet de nieuwe Call of Duty Operator: BlackCell

Geplaatst:

Seizoen 3 van Call of Duty staat voor de deur en je weet wat dat betekent! Juist, nog meer cosmetische items in de vorm van een upgrade voor de aankomende battle pass.

De naderende bundel brengt een nieuwe Operator met zich mee, genaamd BlackCell. Hij is onderdeel van de BlackCell Battle Pass Bundle. Je ontvangt een hoop items voor dit premium pakketje. Zo krijg je naast de Operator per direct toegang tot een Pro-Tuned Weapon Blueprint, een voertuigskin, een finishing move en 1,100 COD Points. Daarnaast kun je nog meer content verdienen door simpelweg door te spelen. Je krijgt toegang tot 20 battle pass tier skips en je kunt 1400 COD Points terugverdienen wanneer je de battle pass hebt voltooid. Tot slot zijn er alternatieve Operator skins die spelers kunnen ontgrendelen met de BlackCell Battle Pass Bundle. Deze content is te gebruiken in zowel Call of Duty: Modern Warfare 2 als Warzone 2.0. De hele bedoeling gaat je ongeveer 30 pietermannen kosten. Vind jij dat deze bundel de moeite waard is?

Check hier onze review van de Call of Duty: Modern Warfare 2 multiplayer. Check hier onze review van Call of Duty Warzone 2.0.

Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 zijn nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Call of Duty
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 oktober 2022

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord