Trailer: Outlast Trials verschijnt in 2022

Geplaatst:

The Outlast Trials is uitgesteld naar 2022, maar we kregen wel een nieuwe gameplay trailer te zien tijdens de opening night live van gamescom.

We gaan weer terug naar de psychiatrische inrichting, maar dit keer niet alleen. The Outlast Trials is namelijk een coöperatieve horrorgame, waarmee uitgever Red Barrels een andere route inslaat met de gameserie. De game speelt zich af in de tijd van de Koude Oorlog en je kunt hem in je eentje spelen, of met één of twee vrienden. Het doel is in ieder geval simpel: overleef de Outlast Trials. De game werd al onthuld in december 2019 en helaas zullen we nog tot volgend jaar moeten wachten om te kunnen spelen.

The Outlast Trials staat nu op de planning voor 2022.

Bron: gamescom

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Outlast Trials

Series

Outlast

Uitgever

Red Barrels

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

18 mei 2023

Ontwikkelaar

Red Barrels

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord