Trailer: Rocket League Seizoen 3 gaat op 7 april van start

Geplaatst:
Aangepast: 29 maart 2021 14:22

Rocket League Seizoen 3 heeft een releasedatum gekregen. Het nieuwe seizoen begint in april en in mei kunnen we de F1 en NASCAR bundels verwachten.

Ontwikkelaar Psyonix onthulde onlangs de releasedatum van het derde seizoen van Rocket League en deelde het nieuws op de officiële blog. Het derde seizoen zal op 7 april live gaan. Seizoen drie brengt nieuwe beloningen met zich mee voor competitieve toernooien en een nieuwe Competitive Season. De beloningen van seizoen 2 zullen kort na het begin van het nieuwe seizoen afgegeven worden. Seizoen drie komt ook met een opnieuw ontworpen DFH Stadium arena, die nu wordt uitgerust met een circuit en toegevoegd gaat worden aan de Casual en Competitive playlist. Daarnaast is de nieuwe arena ook beschikbaar voor Privé matches en Freeplay.

Rocket League Seizoen 3 gaat op 7 april van start.

Bron: NME

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Rocket League

Series

-

Uitgever

Psyonix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

7 juli 2015

Ontwikkelaar

Psyonix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord