skate.

  • Ontwikkelaar Full Circle
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

Trailer: Skate. trailer toont voortgang ontwikkeling

Full Circle is nog steeds druk bezig met het ontwikkelen van Skate. en geeft met een nieuwe trailer de voortgang van de ontwikkeling aan.

Skate. ging eerst door het leven als Skate 4 en werd vorig jaar aangekondigd. Ondertussen is er nog weinig bekend over de game, maar kregen we al wel een korte update van Skate. De nieuwe trailer is eigenlijk niets anders. Het team wil aan de fans laten weten dat ze nog steeds druk bezig zijn met het ontwikkelen van de game. Wat vooral opvalt aan de trailer zijn de berichten van fans. Hierin vragen ze onder andere of EA klimmen aan de game wil toevoegen en of de game naar de pc komt. De ontwikkelaars hebben deze feedback meegenomen en de rest van de trailer toont wat vroege gameplaybeelden.

Er is nog geen releasedatum bekend voor Skate.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?