Trailer: Sonic volgende week naar Monster Hunter Rise

Geplaatst:

Fans van Sonic the Hedgehog hoeven niet lang meer te wachten tot ze weer met hem aan de slag kunnen in een game. Sonic komt volgende week namelijk naar Monster Hunter Rise.

Monster Hunter Rise heeft nu al meerdere verschillende samenwerkingen met andere franchises. Zo kwam eerder onder andere Street Fighter's Akuma naar Monster Hunter Rise. Ook werd er een samenwerking tussen Monster Hunter en Sonic geteaset. De blauwe egel is namelijk dertig jaar geworden en dat komt hij ook vieren in de wereld van Monster Hunter Rise. De Blue Blur brengt namelijk twee nieuwe Event Quests met zich mee. Daarnaast komt de blauwe egel ook in de vorm van uitrusting naar de game. Je kunt namelijk de Sonic Wear layered armor voor je Hunter, Canyne Tails layered armor voor je Palamute en Sonic Costume layered armor voor je Palico krijgen.

Sonic is vanaf 26 november gratis beschikbaar in Monster Hunter Rise.

Bron: Capcom
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Hunter Rise

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 maart 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord