Trailer: Stitch komt naar Disney Dreamlight Valley

Geplaatst:

Er is nog genoeg Disney-content om speelse prinsesjes blij mee te maken. De nieuwste update voegt dan ook een aantal populaire personages toe gepaard met nieuwe missies.

In de Missions in Uncharted Space-update van Disney Dreamlight Valley bezoek je de Toy Story realm. Woody en Buzz staan te popelen om met je te spelen in de kamer van Andy. Zij zijn echter niet de enige nieuwe bezoekers. Stitch maakt er een ontzettende rotzooi van, dus wellicht dat wij het drukke beestje even moeten opvoeden. De gehele wereld in Disney Dreamlight Valley is bekleed met een flink pak sneeuw. Je kunt de bewoners aankleden in speciale winter outfits en natuurlijk kun je je eigen personage versieren met een ontzettend foute kersttrui.

Lees hier alles wat je moet weten over Disney Dreamlight Valley. Benieuwd wat wij van de game vinden tot nu toe? Check hier onze preview van Disney Dreamlight Valley.

Disney Dreamlight Valley is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch. De simulatiegame is te spelen via Xbox Game Pass.

Bron: Disney Dreamlight Valley
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Disney Dreamlight Valley

Series

-

Uitgever

Gameloft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 december 2023

Ontwikkelaar

Gameloft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord