Trailer: Verwelkom Alisa en Panda in Tekken 8

Geplaatst:

Deze maand mag je compleet losgaan in Tekken 8, maar nog niet alle deelnemers hebben hun eigen gameplaytrailer gekregen. De lijst wordt alsmaar langer, want we mogen nu officieel Panda en Alisa verwelkomen in Tekken 8.

Voordat je terug zwaait naar de schattige panda, is het verstandig om alvast een gevechtshouding aan te nemen. Lui op de grond liggen, terwijl er bamboo naar binnen wordt geschrants zit er namelijk niet in. Panda staat haar mannetje en toont absoluut geen genade in de arena. Hetzelfde geldt voor Alisa, die al vliegend de arena binnenkomt. Naast haar vleugels heeft ze ook twee glinsterende zwaarden in bezit, waar ze zeer vaardig mee is. Deze twee dames wil je dus absoluut niet tegenkomen in de arena. In de trailers hieronder kun je de specifieke vechtstijlen bekijken. Voordat de game verschijnt kun je nog even snel onze Hands-On preview van Tekken 8 lezen.

Tekken 8 verschijnt op 26 januari voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tekken 8

Series

Tekken

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 januari 2024

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord