Trailer: Vier 50ste verjaardag van Atari met klassieke games

Geplaatst:

Atari bestaat dit jaar 50 jaar en viert dat met een flinke bundel aan games. De naam van de bundel is Atari 50: The Anniversary Celebration.

Atari is lang een grote speler geweest in de game-industrie, vooral in het begin ervan. Denk bijvoorbeeld aan de game Pong, die in 1972 werd uitgebracht. Dit jaar bestaat Atari 50 jaar en dat gaan ze natuurlijk vieren. ,En dat doen ze niet met iets kleins, maar met een grote bundel aan games. De bundel krijgt de naam Atari 50: The Anniversary Collection en bevat meer dan 90 games die voor de PlayStation, pc, Nintendo Switch en Xbox consoles verschijnen. De bundel zal deze winter uitkomen en hij bevat een paar echte klassiekers, waaronder Haunted Houses, Neo Breakout en Quadratank.

De Atari 50: The Anniversary Collection bundel verschijnt deze winter voor de PlayStation, Xbox consoles, pc en de Nintendo Switch.

Bron: Atari

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord