Trailer: Vier 50ste verjaardag van Atari met klassieke games

Atari bestaat dit jaar 50 jaar en viert dat met een flinke bundel aan games. De naam van de bundel is Atari 50: The Anniversary Celebration.

Atari is lang een grote speler geweest in de game-industrie, vooral in het begin ervan. Denk bijvoorbeeld aan de game Pong, die in 1972 werd uitgebracht. Dit jaar bestaat Atari 50 jaar en dat gaan ze natuurlijk vieren. ,En dat doen ze niet met iets kleins, maar met een grote bundel aan games. De bundel krijgt de naam Atari 50: The Anniversary Collection en bevat meer dan 90 games die voor de PlayStation, pc, Nintendo Switch en Xbox consoles verschijnen. De bundel zal deze winter uitkomen en hij bevat een paar echte klassiekers, waaronder Haunted Houses, Neo Breakout en Quadratank.

De Atari 50: The Anniversary Collection bundel verschijnt deze winter voor de PlayStation, Xbox consoles, pc en de Nintendo Switch.

BRON Atari

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?