Trailer: Vier Pasen in Goat Simulator 3

Geplaatst: 5 april 2023 23:55
-

Coffee Stain brengt een speciale Paas-update uit voor Goat Simulator 3. De update brengt een hele zooi Pasen-gerelateerde items en gear met zich mee.

Wat hebben Pasen en geiten met elkaar gemeen? Helemaal niks en daarom brengt Coffee Stain een update uit voor Goat Simulator 3 dat inspeelt op de aanstaande Paasdagen. De nieuwe update voor Goat Simulator 3 is meer dan Meh! Vooruit met de geit en kleed je op je paasbest. Er is een nieuwe missie waarbij je het mysterie rondom een enorm ei moet zien te ontrafelen. Maak je ook maar klaar voor een uitgebreid verkleedpartijtje want er worden tal van items en gear toegevoegd aan de game. Pak je pizza en duik onder als een Ninja Turtle of laat de innerlijke Nyan Goat Cat in jezelf ontwaken en poep regenbogen. Dat geeft weer een compleet andere dimensie aan zeven kleuren schijten. Het kan allemaal met de nieuwe Paas-update voor Goat Simulator 3. Bij zo'n lollige update kan een bijpas(s)ende trailer natuurlijk niet uitblijven.

De Paas-update is nu beschikbaar voor Goat Simulator 3.

Bron: Coffee Stain
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Goat Simulator 3

Ontwikkelaar:

Coffee Stain Studios

Uitgever:

Coffee Stain Publishing

Release:

17 november 2022

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord