Trailer: Warframe krijgt een grote update in december

Geplaatst:

Warframe krijgt een grote update in december, genaamd Whispers in the Walls. Ontwikkelaar Digital Extremes onthulde Whispers in the Walls al in augustus.

De nieuwe update brengt een nieuw hoofdstuk met zich mee voor de free-to-play sci-fi shooter. Naast een teaser gaat de ontwikkelaar binnenkort meer details onthullen over de grote update die op de planning staat. Tijdens de Game Awards op 7 december krijgen we te horen wat we allemaal kunnen verwachten van Whispers in the Walls, naast de nieuwe ondersteuning van cross-save. We weten in ieder geval al dat we onder andere nieuwe soorten missies, NPC's, bazen en factions gaan krijgen. Whispers in the Walls focust voornamelijk op het lang verborgen laboratorium van Albrecht Entrati, diep in de planeet Deimos, en een laboratorium dat de "spreekwoordelijke oerknal" onthult die het begin was van elke gebeurtenis in Warframe. De laatste update voor Warframe, Citrine's Wish, ging in februari live.

De exacte datum waarop Warframe de grote update krijgt is nog niet bekend, maar het zal in ieder geval in december zijn. Tijdens de Game Awards verwachten we de releasedatum te horen te krijgen.

Bron: YouTube Warframe

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warframe

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 maart 2013

Ontwikkelaar

Digital Extremes

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord