Check hier alle The Game Awards 2023 content

Twee games in de Best Record Moments of 2008

Het Guiness Book of World Records heeft altijd een lijstje met de beste records van het afgelopen jaar, en dit jaar worden daarvan twee plaatsen ingenomen die te maken hebben met een bepaalde game. Allereerst is er Guitar Hero 3 met een vermelding. Het record gaat om de hoogst behaalde score van een liedje in de game, en dit record staat op naam van Chris Chike. Hij behaalde het afgelopen jaar een score van maar liefst 899,703 op het liedje 'Through the Fire and Flames'. Het record nam de derde plaats op de lijst in.

De zesde plaats was voor de meeste verkopen op de eerste dag van de release van Grand Theft Auto IV. In de eerste 24 uur na de release was de game al 3.6 miljoen keer verkocht. De nieuwe Grand Theft Auto game stoot hiermee Halo 3 van Microsoft van de eerste plek af.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?