Ubisoft kondigt nieuwe adventure game aan

Meerdere uitgevers verklaren het adventure genre dood. Onder deze uitgevers vinden we zowel LucasArts als Sierra die dit vinden. Maar Ubisoft is degene die hier tegen in gaat en verklaard het genre nog springlevend. Ubisoft heeft dan ook aangekondigd dat in maart 2009 de nieuwe adventure game Broken Sword: Shadow of the Templars voor de Nintendo Wii en de Nintendo DS uitgebracht zal worden.

Het kan zijn dat de game je bekend in de oren klinkt. In 1996 is de game namelijk uitgebracht op de pc en later werd de game ook naar verschillende platformen geport o.a. de PlayStation en de GBA. Ubisoft meld dat de verhaallijn op het eerste deel zal inspelen. Ook zullen er per platform nieuwe puzzels zijn, zodat de besturing per console beter tot zijn recht zal komen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?