Ubisoft legt uit waarom er geen matchmaking is voor The Division 2 DLC

Geplaatst:
Aangepast: 16 mei 2019 21:51

Met de komst van de Dark Hours-uitbreiding naar Tom Clancy's The Division 2 is het mogelijk om raids te doen met acht personen. Echter kun je dit niet via matchmaking doen en Ubisoft legt nu uit waarom daarvoor is gekozen.

Het nieuws dat er geen matchmaking in de DLC van The Division 2 viel bij een groot deel van de fans rauw op hun dak. Een marketingmedewerker meldde op Twitter dat ervoor is gekozen om geen matchmaking-systeem toe te voegen aan de uitbreiding, maar vertelde niet waarom. In een Special Report gaat Ubisoft nu dieper in op de vraag waarom zij daarvoor hebben gekozen. De reden is omdat communicatie in de raids enorm belangrijk is en je dus zeker moet zijn dat je teamgenoten beschikken over een microfoon en dezelfde taal spreken. Bij matchmaking, waar je aan random spelers wordt gekoppeld, heb je die garantie niet. Bekijk de uitleg van Ubisoft in onderstaande video.

Tom Clancy's The Division 2 is speelbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's The Division 2

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

15 maart 2019

Ontwikkelaar

Massive Entertainment

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord