Ubisoft lijft Digital Kids in

Nee, het betreft hier geen deelname aan een adoptieprogramma voor digitale kinderen uit Second Life. Ubisoft heeft bekendgemaakt de overname van het Japanse Digital Kids te hebben afgerond.

Digital Kids is met twintig ontwikkelaars een relatief kleine ontwikkelstudio. We kennen deze studio van de Petz-games, zoals Hamsterz life. Deze games verschenen eerder onder de Ubisoft-vlag voor de Nintendo DS.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?