Uitbreidingen voor Sins of a Solar Empire

Ontwikkelaar Stardock heeft aangekondigd dat er uitbreidingen aan gaan komen voor de game Sins of a Solar Empire. We hebben het dan niet over grote uitbreidingen zoals je die in de winkel kunt kopen, maar wat kleinere uitbreidingen die daardoor ook wat minder zullen kosten dan normale uitbreidingen.

De eerste uitbreiding zal Sins of a Solar Empire: Entrenchment zijn, en zal later in dit jaar uitkomen. De volgende uitbreidingen kunnen we pas weer in 2009 verwachten.

Stardock had het ook nog even over de verkopen van deze game, er zijn namelijk nu meer dan een half miljoen exemplaren verkocht sinds de release in juni dit jaar. Een mooie prestatie voor een relatief kleine ontwikkelaar als Stardock.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?