Uitdagende nieuwe ruimtes voor BioShock

Geplaatst:
Aangepast: 14 juni 2018 14:59

2K Games heeft vandaag bekendgemaakt dat de exclusieve downloadable content voor BioShock op de PlayStation 3 op 20 november zal verschijnen op het PlayStation Network. Deze content bestaat uit drie nieuwe omgevingen die los staan van de verhaallijn van de game. In deze omgevingen krijg je uitdagingen voorgeschoteld die je moet zien te behalen. De beschrijving van de drie nieuwe challenges zie je hieronder:

A Shocking Turn of Events
Een Little Sister zit vast op een bepaalde locatie in Rapture. Met behulp van de spullen die je in je directe omgeving kunt vinden moet je ervoor zorgen dat het kleine zusje in veiligheid wordt gebracht.

The I in Team
Met gelimiteerde spullen moet je een manier vinden om een Big Daddy te vermoorden. Hierbij gaat het erom dat je eerder je verstand gebruikt, dan dat je er maar wat op los knalt.

Worlds of Hurt
Deze uitdaging is misschien wel de meeste gruwelijke die je ooit in Rapture is aangeboden. Je moet je door acht verschillende ruimtes worstelen, die gevuld zijn met Big Daddies, Splicers en nog meer gevaarlijke personages die de onderwaterwereld van Rapture te bieden heeft.

Het pakket zal 9,99 dollar gaan kosten, wat omgerekend neerkomt op ongeveer 7,21 euro.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot BioShock

Series

BioShock

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

24 augustus 2007

Ontwikkelaar

2K Boston

Gameliner Awards

-

Lees meer