Valve scherpt retourbeleid Steam aan

Geplaatst:

Valve heeft het retourbeleid van Steam aangescherpt. Dat heeft het bedrijf aangekondigd in een blogpost op het gameplatform.

Voorheen was het mogelijk om een game voor vier uur speeltijd te retourneren dan kreeg je van Valve het volledige bedrag terug. De speeltijd gold alleen bij de volledige release van een game en niet voor Advanced Access of early access van een game. Vanaf nu wordt die speeltijd wel meegerekend bij het retourbeleid van het gameplatform, dus let op dat als je een early access game aanschaft of eerder toegang krijgt met een Advanced Access. Voor je het weet zit je over de vier uur grens heen en is het niet meer mogelijk om je geld terug te vragen als het toch niet bevalt.

Baldurs Gate 317

Wat vind jij van het besluit van Valve over het retourbeleid? Laat het ons weten in de reacties!

Bron: Steam

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord