Call of Duty 4: Modern Warfare

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 7 november 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo 3DS
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Vanaf 1 mei ook Variety Map Pack in de PlayStation Store

Xbox 360 bezitters hebben hem al een tijdje; de nieuwe Variety Map Pack voor Call of Duty 4: Modern Warfare. Deze pack bevat vier nieuwe maps waaronder een remake van een oude Call of Duty map!

PlayStation 3 bezitters wachten nog steeds op deze nieuwe content. Vandaag heeft Infinity Ward bekendgemaakt dat deze content de PlayStation 3 bezitters op 1 mei zal bereiken.

Naast de map pack is er nog iets. het weekend na de release van het map pack zal een Double-XP weekend worden. Dit betekent dat je voor elk doel wat je haalt dubbel zoveel XP krijgt. Zo heb je sneller een hogere rank. Dit geldt van vrijdag 2 mei tot en met zondag 4 mei. Vrijdag 2 mei is het ook mogelijk om tegen de Infinity Ward mensen te vechten. Denk jij dat je beter ben dan de ontwikkelaars? Laat het zien!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?