Call of Duty: World at War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Veel nieuwe content voor World at War

Activision heeft gezegd dat het nog een hoop downloadable content (bètaald) in de planning heeft staan voor de nieuwe Call of Duty: World at War. In tegenstelling tot Call of Duty 4: Modern Warfare, die in totaal maar één map pack op de gamers had losgelaten, daar komt het vijfde deel in de serie met minstens die map packs, als het al niet meer gaat worden.

Volgens Daniel Suarez, producer van de game, moeten we geen standaard content verwachten. "Het zal niet iets worden wat we traditioneel altijd uitbrengen. Ik laat het nog een beetje mysterieus", aldus Suarez. Er is nog geen datum gegeven waarop de DLC gaat komen, maar als het net zo lang duurt als bij Call of Duty 4 (5 maanden), reken dan op een release rond april volgend jaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?