Veel verkopen voor Xbox 360

ChartTrack GfK is het Europese bureau die de aankopen in verschillende marktsegmenten bekijkt en bijhoudt. Zij hebben vandaag de cijfers bekendgemaakt van de verkopen van de Xbox 360.

Dankzij de prijsverlaging zijn de winsten fors gestegen. Met 214 procent zijn de verkopen van de machine verdrievoudigd. Daarnaast heeft de Xbox 360 dubbel zoveel verkocht als de PlayStation 3.

Sony heeft het moeilijk. De goedkoopste Xbox 360 is 150 euro, terwijl de goedkoopste PlayStation 3 400 euro kost. Dit neemt niet weg dat je bij de PlayStation 3 dan wel een harde schijf, een oplaadbare draadloze controller, een Wi-Fi ontvanger en andere extra functies krijgt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?