Gears of War 2

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Actie , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Verkoopcijfers van Gears of War 2 zijn belangrijk

Cliff Bleszinski van Epic Games heeft laten weten dat hij hoopt dat Gears of War 2 voorlopig nog goed zal blijven verkopen. Dit zal volgens hem niet alleen maar belangrijk zijn voor Epic Games, maar ook voor veel gamers. Er zal namelijk pas nieuwe downloadbare content worden ontwikkeld voor de game als de verkoopcijfers hoog genoeg zijn.

Bleszinski vindt namelijk dat voor ze aan de slag gaan met nieuwe downloadbare content, dat het wel de moeite waard moet zijn, zodat veel gamers er wat aan hebben. Voor de gamers die al in bezit zijn van de game is het dus hopen op zoveel mogelijk verkopen en dan is het nog maar afwachten of er daadwerkelijk nieuwe content aankomt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?