Check hier alle The Game Awards 2023 content

BioShock

  • Ontwikkelaar 2K Boston
  • Eerste releasedatum 24 augustus 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre RPG , First-Person Shooter , Horror
  • Gameliner score

Verplichte installatie voor BioShock

BioShock zal nu toch echt naar de PlayStation 3 komen met een aantal verbeteringen en nieuwe gamemodi. Vandaag is bekendgemaakt dat de game een hardeschijfinstallatie nodig heeft.

Deze installatie zal ongeveer 10 minuten duren en vergt 5 gigabyte van je hardeschijf. BioShock komt 24 oktober naar de PlayStation 3. Hij is al een jaar eerder uitgekomen voor de Xbox 360 en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?