Resident Evil 5

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Horror , Survival , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Versus Mode Resident Evil 5 van tevoren vertraagd

Nog voordat bekend was wanneer de versus Mode van Resident Evil 5 beschikbaar zou zijn, is deze al uitgesteld. Capcom heeft vandaag namelijk de officiële releasedatum van de downloadable content voor de game bekendgemaakt (9 april in Japan), maar vertelde er direct bij dat de oorspronkelijke datum anders was (26 maart in Japan).

Capcom heeft haar verontschuldigingen voor de vertraging al aangeboden aan de teleurgestelde gamers. De DLC voor Resident Evil 5 zal verschijnen voor de PlayStation 3 en Xbox 360, en zal respectievelijk $5 en 500 Microsoft Points gaan kosten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?