Video: 10 minuten Bleeding Edge gameplay toont nieuw personage

Geplaatst: 15 november 2019 11:50
Aangepast: 15 november 2019 11:53

Tijdens X019 is er nieuwe gameplay verschenen van Bleeding Edge. De video focust zich op een nieuw personage genaamd Cass.

Cass is het nieuwste offensief karakter in Bleeding Edge. Ze wordt beschreven als een assassin met een kleine healthpool. De beschrijving geeft verder aan dat ze het beste gebruikt kan worden als een jager, die de gevluchte zwakke vijanden afmaakt. Haar design is net zoals de andere personages in Bleeding Edge gebaseerd op mechanische modificaties aan het lichaam. Haar design is vooral opmerkelijk aan haar benen, aangezien het gigantische dinosaurusachtige klauwen heeft. We kregen gisteren al een bevestiging van de releasedatum van Bleeding Edge en de preview van Bleeding Edge vind je hier.

Bleeding Edge verschijnt op 24 maart voor de Xbox One en de pc.

Bron: IGN
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bleeding Edge

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One

Releasewindow

24 maart 2020

Ontwikkelaar

Ninja Theory

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord