Bleeding Edge support vroegtijdig beëindigd

Geplaatst:

De support voor Bleeding Edge is vroegtijdig beëindigd. Dit laat ontwikkelaar Ninja Theory weten via een statement op Twitter.

Er zit een legitieme reden achter de annulering van de support voor de multiplayer brawler. Ninja Theory laat namelijk weten dat ze alle mankracht nu gebruiken om hun drie games in ontwikkeling te ondersteunen. Dit zijn de titels Senua’s Saga: Hellblade II, Project Mara en The Insight Project. Bleeding Edge heeft het sinds release moeilijk gehad en het heeft nooit echt een grote doelgroep vast weten te houden. Afgelopen zomer kreeg Bleeding Edge er een nieuwe personage bij genaamd Azrael. Bekijk hier de review van Bleeding Edge.

Bleeding Edge is nu beschikbaar op de pc en Xbox One. De game is te spelen via Xbox Game Pass.

Bron: Ninja Theory
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bleeding Edge

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One

Releasewindow

24 maart 2020

Ontwikkelaar

Ninja Theory

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord