Video: Bekijk Emily Kaldwin in Dishonored 2

Bekijk Emily Kaldwin in Dishonored 2. Emily Kaldwin neemt de rol van bovennatuurlijke huurmoordenaar op zich, nadat een geschifte heks de keizerlijke troon van haar heeft afgenomen. Het zijn van een huurmoordenaar is misschien wel het enige wat Emily terug op de troon kan krijgen.

In de gameplayvideos van Dishonored 2, sluipt Emily door de Clockwork Mansion op zoek naar haar target voor de missie: Save Anton Sokolov. In de eerste video is Emily wat rustiger en laat ze zich niet zien. Bewakers weten niet eens dat ze in de buurt is geweest. Of ze merken haar pas op als het al te laat is. Ook wordt er gebruik gemaakt van Sleeping Darts. De Low Chaos Gameplayvideo is hieronder te bekijken.

In de tweede video laat Emily zich van een geheel andere kant zien. Geen gesluip en uit het zicht blijven, iedereen die ze tegen komt, legt het loodje. Dit is de tweede manier om door de Clockwork Mansion te gaat met de tweede objective: Kill the grand Inventor.

Dishonored 2 komt uit op 11 november op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Persbericht Bethesda

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?