Video: Cinematic trailer van Titanfall 2 toont singleplayer campagne

De cinematic trailer van Titanfall 2 toont de singleplayer campagne. De trailer is eigenlijk wel spectaculair. In de trailer wordt gesproken over de Pilot en de Titans. Het lijkt erop dat verteller in de trailer de protagonist van Titanfall 2 moet voorstellen.

De trailer toont een strijdveld. Complete chaos en dan komt er een Pilot tevoorschijn. Er wordt getoond wat een Pilot allemaal kan zonder een Titan. Maar nog steeds is het belangrijkste de band tussen een Pilot en zijn Titan. De trailer is hieronder te bekijken.

Titanfall 2 komt op 28 oktober naar de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?