Video: DanceStar Party Hits Trailer

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Er is een reden voor een feestje, want DanceStar Party Hits ligt vanaf 17 oktober in de winkels voor de PlayStation 3. Nu met vernieuwde dancemoves op de meest populaire muziek van toen en van nu. Zo kun je helemaal los gaan op de beats van Lady Gaga of de longen uit je lijf schreeuwen op de oude klassiekers van Boney M. Het kan allemaal!

Om deze game te kunnen spelen moet je uiteraard wel een PlayStation Move in huis hebben, zonder deze gadget is het niet mogelijk om DanceStar Party Hits te spelen. Verder kan je voor eventuele toevoeging nog een PlayStation Eye erop aansluiten om je geweldige zangkwaliteiten te kunnen registeren. DanceStar Party Hits kan je spelen met je vrienden/familie of natuurlijk alleen. Het is aan jouw de keus.

Het spel heeft verder nog een Party Mode waarmee je tot maar liefst twintig vrienden kan spelen en om dit nog eventjes extra speciaal te maken kan je nu ook je eigen dansmoves creëren in Dance Creater-mode. Ben je niet aan het dansen voor de fun, maar om gewoon calorieën te verbranden, dan kun je terecht in de Workout-mode.

Het mooiste van alles is dat je je eigen gemaakte dancemoves of jouw geweldige zangkwaliteiten gemakkelijk kunt opnemen, bewerken en plaatsen op bijvoorbeeld Twitter of Facebook. Of je vrienden dit leuk gaan vinden is een ander verhaal. Om jullie een nog beter beeld te kunnen geven van de game heb ik hieronder de trailer neergezet.

Lees meer