Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 1 december 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Details onthuld nieuw seizoen Rainbow Six Siege

Het nieuwe seizoen van Tom Clancy's Rainbow Six Siege staat weer voor de deur. Onlangs werden er meer details bekendgemaakt over het komende seizoen.

Het tweede seizoen van het zevende jaar van Rainbow Six Siege werd onlangs onthuld. Operation Vector Glare is de naam die het gekregen heeft. Het seizoen voegt een nieuwe aanvaller aan de game toe, Sens uit België. Daarnaast introduceert dit seizoen een nieuwe map voor de Team Deathmatch modus en komt er een nieuw reputatiesysteem. Met het toevoegen van de operator Sens legt dit seizoen meer focus op tactische gameplay. Sens is namelijk een echte tacticus met militaire ervaring en training in de psychologie. De nieuwe map die naar de game komt staat bekend als 'Close Quarter' en bevindt zich in Griekenland. De laatste nieuwe map die toe werd gevoegd aan de game was Emerald Plains.

Het tweede seizoen van het zevende jaar van Rainbow Six Siege gaat begin juni live.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?