Video: Details onthuld nieuw seizoen Rainbow Six Siege

Geplaatst: 23 mei 2022 16:00

Het nieuwe seizoen van Tom Clancy's Rainbow Six Siege staat weer voor de deur. Onlangs werden er meer details bekendgemaakt over het komende seizoen.

Het tweede seizoen van het zevende jaar van Rainbow Six Siege werd onlangs onthuld. Operation Vector Glare is de naam die het gekregen heeft. Het seizoen voegt een nieuwe aanvaller aan de game toe, Sens uit België. Daarnaast introduceert dit seizoen een nieuwe map voor de Team Deathmatch modus en komt er een nieuw reputatiesysteem. Met het toevoegen van de operator Sens legt dit seizoen meer focus op tactische gameplay. Sens is namelijk een echte tacticus met militaire ervaring en training in de psychologie. De nieuwe map die naar de game komt staat bekend als 'Close Quarter' en bevindt zich in Griekenland. De laatste nieuwe map die toe werd gevoegd aan de game was Emerald Plains.

Het tweede seizoen van het zevende jaar van Rainbow Six Siege gaat begin juni live.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2015

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord