Video: Developer Diary Humankind geeft een kijkje achter de schermen

Geplaatst:

Humankind is een 4k-strategie game die door Amplitude Studios op Gamescom werd aangekondigd en tijdens The Game Awards Show een nieuwe trailer kreeg. De studio deelt nu elke maand meer informatie over Humankind in de Developer Diaries.

De eerste Developer Diary genaamd Origins geeft een kijkje achter de schermen van de game. De video begint met het idee achter Humankind en hoe de studio tot dit punt is gekomen. Tijdens de interviews worden er gameplaybeelden en afbeeldingen getoond. De ontwikkelaars vertellen ook dat ze nauw samenwerken met historici om ervoor te zorgen dat de details van de game kloppen. Het is dan aan de speler om een eigen verhaal te creëren, wat zorgt voor een alternatieve geschiedenis. Hierbij zijn er zestig beschikbare culturen waaruit de beschaving van een speler kan voortgroeien. In het volgende deel van de Developer Diaries wordt het terrein en de ecosystemen in de game behandeld.

Humankind verschijnt in 2020 voor de pc. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Humankind

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

17 augustus 2021

Ontwikkelaar

Amplitude Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord