DOOM

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 13 mei 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Gesloten bèta DOOM start begin april

Gamers die een pre-order hebben geplaatst voor Wolfenstein: The New Order en de bèta code hebben aangevraagd, kunnen begin april aan de slag met de gesloten bèta van de game DOOM. Vanaf 1 april 2016 om 04:00 tot en met 4 april 2016 om 05:59 is de gesloten bèta beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Naast het bekend maken dat de gesloten bèta begin april plaatsvind heeft Bethesda Softworks nieuwe multiplayer gameplaybeelden vrijgegeven. Deze nieuwe beelden zijn hieronder te bekijken.

De game krijgt een wereldwijde release op 13 mei aanstaande. De game moet verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

BRON Bethesda Softworks

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?