Gran Turismo 7

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 4 maart 2022
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Video: Gran Turismo 7 Opening Cinematic onthuld

Eerder vandaag heeft Polyphony Digital de officiële intro cinematic onthuld voor Gran Turismo 7. De video, die ongeveer zeven minuten duurt, brengt veel aan het licht over wat je kunt verwachten in de game.

Met de releasedatum van Gran Turismo 7 om de hoek heeft Polyphony Digital de intro cinematic voor de game openbaar gemaakt.
De trailer begint met een korte aankondiging van het 25-jarige bestaan van Gran Turismo, waarna er een historisch overzicht wordt gegeven waar sportauto's in de spotlight worden gezet. Na een vlekkeloze overgang naar in-game beelden krijgen we een goed beeld van de locaties, autoklassen en circuits die we kunnen verwachten.

Gran Turismo 7 komt op 4 maart uit voor PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Sony PlayStation

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?